Маловиште - Св. Спас - Врв Вртешка - Св. Ана - Планинарска тура - Дел 1/4

  • Маловиште - Св. Спас - Врв Вртешка - Св. Ана - Планинарска тура - Дел 1/4
  • Дата: 05.11.2017
  • Дел 1/4
Врвот Вртешка и манастирот Св. Спас се едни од попознатите локации за планинарите од овој дел на Македонија. До истите се стигнува преку село Маловиште од една страна, или пак почнувајќи од црквата Св. Богородица во близина на Ѓавато од друга страна. Во овој случај е избрана опцијата преку село Маловиште.
Фотогалеријата е изработена од член на тимот на OFF Road Macedonia.

Маловиште - Св. Спас - Врв Вртешка - Св. Ана - Планинарска патека

Маловиште - Св. Спас - Врв Вртешка - Св. Ана - Планинарска патека

Маловиште - Св. Спас - Планинарска патека

Маловиште - Св. Спас - Планинарска патека

Маловиште - Св. Спас - Планинарска патека

Маловиште - Св. Спас - Планинарска патека

Маловиште - Св. Спас - Планинарска патека

Маловиште - Св. Спас - Планинарска патека

Маловиште - Св. Спас - Планинарска патека

Маловиште - Св. Спас - Планинарска патека

Маловиште - Св. Спас - Планинарска патека

Маловиште - Св. Спас - Планинарска патека

Маловиште - Св. Спас - Планинарска патека

Маловиште - Св. Спас - Планинарска патека

Маловиште - Св. Спас - Планинарска патека

Камбана - Св. Спас во близина на село Маловиште, Општина Битола

Св. Спас во близина на село Маловиште, Општина Битола

Камбана - Св. Спас во близина на село Маловиште, Општина Битола

Поглед кон врвот Вртешка - во близина на село Маловиште, Општина Битола

Св. Спас - во близина на село Маловиште, Општина Битола

Св. Спас - во близина на село Маловиште, Општина Битола

Св. Спас - во близина на село Маловиште, Општина Битола

Камбана - Св. Спас во близина на село Маловиште, Општина Битола

Св. Спас - во близина на село Маловиште, Општина Битола

Св. Спас - Врв Вртешка во близина на село Маловиште

Св. Спас - Врв Вртешка во близина на село Маловиште

Св. Спас - Врв Вртешка во близина на село Маловиште

Св. Спас - Врв Вртешка во близина на село Маловиште

Св. Спас - Врв Вртешка во близина на село Маловиште

Врв Вртешка - 2010 м - во близина на село Маловиште

Врв Вртешка - 2010 м - во близина на село Маловиште

Врв Вртешка - 2010 м - во близина на село Маловиште

Поглед од Врв Вртешка - 2010 м - во близина на село Маловиште

Поглед од Врв Вртешка - 2010 м - во близина на село Маловиште

Поглед од Врв Вртешка - 2010 м - во близина на село Маловиште

Поглед од Врв Вртешка - 2010 м - во близина на село Маловиште

Поглед од Врв Вртешка - 2010 м - во близина на село Маловиште

Поглед од Врв Вртешка - 2010 м - во близина на село Маловиште

Повеќе:


Не пропуштајте:

Powered by Blogger.