Маловиште - Св. Спас - Врв Вртешка - Св. Ана - Планинарска тура - Дел 3/4

 • Маловиште - Св. Спас - Врв Вртешка - Св. Ана - Планинарска тура - Дел 3/4
 • Дата: 05.11.2017
 • Дел 3/4
Врвот Вртешка и манастирот Св. Спас се едни од попознатите локации за планинарите од овој дел на Македонија. До истите се стигнува преку село Маловиште од една страна, или пак почнувајќи од црквата Св. Богородица во близина на Ѓавато од друга страна. Во овој случај е избрана опцијата преку село Маловиште.
Фотогалеријата е изработена од член на тимот на OFF Road Macedonia.
Планинарска патека Св. Спас - Св. Ана во близина на село Маловиште

Планинарска патека Св. Спас - Св. Ана во близина на село Маловиште

Планинарска патека Св. Спас - Св. Ана во близина на село Маловиште

Планинарска патека Св. Спас - Св. Ана во близина на село Маловиште

Св. Ана во близина на село Маловиште

Св. Ана во близина на село Маловиште

Св. Ана во близина на село Маловиште

Св. Ана во близина на село Маловиште

Св. Ана во близина на село Маловиште

Св. Ана во близина на село Маловиште

Св. Ана во близина на село Маловиште

Св. Ана во близина на село Маловиште

Св. Ана во близина на село Маловиште

Св. Ана во близина на село Маловиште

Конаци - манастир Св. Ана во близина на село Маловиште

Конаци - манастир Св. Ана во близина на село Маловиште

Конаци - манастир Св. Ана во близина на село Маловиште

Конаци - манастир Св. Ана во близина на село Маловиште

Конаци - манастир Св. Ана во близина на село Маловиште

Конаци - манастир Св. Ана во близина на село Маловиште

Конаци - манастир Св. Ана во близина на село Маловиште

Чешма - манастир Св. Ана во близина на село Маловиште

Чешма - манастир Св. Ана во близина на село Маловиште

Чешма - манастир Св. Ана во близина на село Маловиште

Чешма - манастир Св. Ана во близина на село Маловиште

Планинарска патека Св. Ана - Маловиште

Планинарска патека Св. Ана - Маловиште

Планинарска патека Св. Ана - Маловиште

Планинарска патека Св. Ана - Маловиште

Планинарска патека Св. Ана - Маловиште


Село Маловиште, Општина Битола


Село Маловиште, Општина Битола

Село Маловиште, Општина Битола

Село Маловиште, Општина Битола

Село Маловиште, Општина Битола

Село Маловиште, Општина Битола


Село Маловиште, Општина Битола


Повеќе:

Не пропуштајте:

Powered by Blogger.