Маловиште - Св. Спас - Врв Вртешка - Св. Ана - Планинарска тура - Дел 4/4

  • Маловиште - Св. Спас - Врв Вртешка - Св. Ана - Планинарска тура - Дел 4/4
  • Дата: 05.11.2017
  • Дел 4/4
Врвот Вртешка и манастирот Св. Спас се едни од попознатите локации за планинарите од овој дел на Македонија. До истите се стигнува преку село Маловиште од една страна, или пак почнувајќи од црквата Св. Богородица во близина на Ѓавато од друга страна. Во овој случај е избрана опцијата преку село Маловиште.
Фотогалеријата е изработена од член на тимот на OFF Road Macedonia.
Село Маловиште, Општина Битола

Село Маловиште, Општина Битола

Село Маловиште, Општина Битола

Село Маловиште, Општина Битола

Село Маловиште, Општина Битола

Село Маловиште, Општина Битола

Св. Петка - село Маловиште, Општина Битола

Село Маловиште, Општина Битола

Св. Петка - село Маловиште, Општина Битола

Св. Петка - село Маловиште, Општина Битола

Св. Петка - село Маловиште, Општина Битола

Село Маловиште, Општина Битола

Село Маловиште, Општина Битола

Село Маловиште, Општина Битола

Константин Белимаче - споменик село Маловиште, Општина Битола

Село Маловиште, Општина Битола

Св. Петка - село Маловиште, Општина Битола

Село Маловиште, Општина Битола

Св. Петка - село Маловиште, Општина Битола

Село Маловиште, Општина Битола

Село Маловиште, Општина Битола

Село Маловиште, Општина Битола

Св. Петка - село Маловиште, Општина Битола

Село Маловиште, Општина Битола

Село Маловиште, Општина Битола

Село Маловиште, Општина Битола

Село Маловиште, Општина Битола

Св. Петка - село Маловиште, Општина Битола

Село Маловиште, Општина Битола

Село Маловиште, Општина Битола

Село Маловиште, Општина Битола

Св. Спас - Маловиште - панорама

Поглед од врв Вртешка во близина на село Маловиште

Св. Спас - Маловиште - панорама

Св. Спас - Маловиште - панорама

Св. Спас - Маловиште - панорама

Св. Спас - Маловиште - панорама

Св. Спас - Маловиште - панорама

Св. Ана - Маловиште

Св. Ана - Маловиште

Повеќе:

Не пропуштајте:

Powered by Blogger.